top of page
Tekengebied 1.png

Aanmelden

Ik ben aangesloten bij 1nP, een landelijke en gecertificeerde netwerkorganisatie van GGZ-professionals. Via 1nP bied ik behandelingen voor uiteenlopende klachten in zowel de Basis GGZ (kortdurende behandeling voor milde klachten) als in de Specialistische GGZ (intensievere/langer durende behandeling voor complexere problematiek).

 

Je kan je via de website van 1nP bij mij aanmelden met een verwijsbrief van je huisarts, onder andere vanwege angst- en stemmingsklachten, trauma, rouw, zelfbeeldproblematiek of problemen op het gebied van autonomie of intimiteit. De behandeling wordt geheel vergoed door je zorgverzekeraar, maar houd hierbij wel rekening met je eigen risico.

 

Mocht er sprake zijn van ernstige, acute suïcidaliteit, een huidige alcohol- of drugsverslaving, ernstige eetproblematiek, psychotische stoornis of een bipolaire stoornis dan kan ik je helaas niet in behandeling nemen. In dergelijke gevallen kan je samen met je huisarts een passende behandelsetting zoeken. 

 

Indien je verhinderd bent voor je afspraak dan verzoek ik je deze minstens 24 uur voorafgaand aan de afspraak te annuleren. Zoals omschreven in de leveringsvoorwaarden van 1nP zullen er kosten bij het niet of niet tijdig annuleren van de afspraak in rekening worden gebracht. De kosten hiervoor bedragen 75,-.

bottom of page